Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2022 12:43 - Чужденци вилнеят из България
Автор: vitalian4v Категория: Политика   
Прочетен: 8275 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 22.06.2022 14:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Както вече стана ясно, продажното и некомпетентно правителство на чуждият агент ПеткOFF и компания си отиват, но те, нито пък господарите им ще си тръгнат без бой. Както виждаме из страната се развилняха шайка продажници, соросоиди, чужденци и разни сбъркани елементи, които А) нарушиха вече един закон по чл.6 (1) и се готвят Б) да нарушат закона още веднъж по чл.2. Законите ще бъдат цитирани в края на тази статия.

Нека обаче посочим какви хора, колко и защо започват да вилнеят из България. Това са едно малцинство, противно на медийната пропаганда, те не могат да напълнят и един площад, но за сметка на това си служат със силна и емоционална демагогия и соросоидни финанси.

image

*Всичко е в ъгъла на снимане и в медийната ,,набухвалня".*

На тези "мероприятия" се събират сбъркани индивиди като педерасти, нео-либерали, други поддръжници на LGBT+ организацията, която впрочем се бори за узакояването на педофилията, и още куп предатели и платени мисирки.

image

Ето и пример за това какви елементи са както в правителството на Петков, така и в подкрепа на това продажно правителство.

За жалост тези чада на лукавия, тези адски извратеняци узурпираха дъгата - прекрасно природно явление и Дар Божи, за своите низки сексуални, душевни и психически извращения.

*Снимките, чатовете и всеки снимков материал използван тук е публично достояние, открит е свободно циркулиращ в интернет и не подлежи на никакви изключителни права и претенции.*

Но нека продължим нататък - тези елементи вече се разбират и с чужди граждани - главно укранците, с цел да направят един своеобразен български майдан.

image

image

Нека не забравяме и какво вършиха същите тези украинци в България откакто са стъпили тук както и какво вършат с българите в Украйна.

image

image
imageimageimageimageimage

***

ЗАКОН ЗА СЪБРАНИЯТА, МИТИНГИТЕ И МАНИФЕСТАЦИИТЕ

Обн.ДВ.бр.10 от 2 Февруари 1990г., изм.ДВ.бр.11 от 29 Януари 1998г.,изм.ДВ.бр.24 от 26 Март 2010г.,изм.ДВ.бр.52 от 2 Юли 2019г.

Чл.2. Събрания, митинги и манифестации могат да се организират и провеждат от граждани, от сдружения, от политически и други обществени организации.

___

Чл.6(1) В събрания, митинги и манифестации не могат да участвуват граждани, които:

1.Носят оръжие или други специално предназначени или приспособени предмети, които може да се използуват против живота и здравето на хората или за причиняване на материални щети;

2. Са в очевидно пияно състояние;

3.Са маскирани с цел да се затрудни тяхното разпознаване.
(2)Всеки организатор или участник отговаря за вредите, които по негова вина са причинени при провеждането на събранието, митинга или манифестацията.

___

Подчертаните, одебелени и почернени думи са именно ключовите думи - нещата, които тези протести дотук са нарушили, и възнамеряват да нарушат.

***

ЗАКОН ЗА ЧУЖДЕНЦИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

-Отразена деноминация от 05.07.1999г.

Чл. 1. (Изм. - ДВ, бр. 29 от 2007 г.) (1) Този закон определя условията и реда, при които чужденците могат да влизат, да пребивават и да напускат Република България.

(2) Този закон се прилага и по отношение на членовете на семейството на български гражданин, които не са граждани на държава - членка на Европейския съюз, или на държава - страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство, или на Конфедерация Швейцария.

(3) (Доп. - ДВ, бр. 97 от 2016 г., изм. - ДВ, бр. 34 от 2019 г.) Условията и редът, при които гражданите на други държави - членки на Европейския съюз, и членовете на техните семейства, както и гражданите на държави - страни по Споразумението за Европейското икономическо пространство, и на Конфедерация Швейцария и членовете на техните семейства влизат, пребивават и напускат Република България, се определят със Закона за влизането, пребиваването и напускането на Република България на гражданите на Европейския съюз и членовете на техните семейства.

 Чл. 2. (Изм. - ДВ, бр. 29 от 2007 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 36 от 2009 г.) Чужденец по смисъла на този закон е всяко лице, което не е български гражданин.

(2) (Нова - ДВ, бр. 9 от 2011 г., изм. - ДВ, бр. 97 от 2016 г.) Чужденец е и лице без гражданство - лице, което не се разглежда като гражданин от нито една държава в съответствие с нейното законодателство.

(3) (Нова - ДВ, бр. 9 от 2011 г., изм. - ДВ, бр. 97 от 2017 г.) Членове на семейство на чужденец са лицата, които живеят с него в едно домакинство и са:

1. съпруг/съпруга;

2. деца на чужденеца и на неговия съпруг/съпруга, включително осиновените, които не са навършили 18-годишна възраст и не са сключили брак;

3. деца, включително осиновените, на чужденеца, които не са навършили 18-годишна възраст и не са сключили брак, когато той притежава родителските права и децата се намират на негова издръжка;

4. деца, включително осиновените, на съпруга/съпругата, които не са навършили 18-годишна възраст и не са сключили брак, когато той притежава родителските права и децата се намират на негова издръжка.

(4) (Нова - ДВ, бр. 9 от 2011 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 23 от 2013 г.) За членове на семейството се смятат и навършилите 18-годишна възраст деца на чужденеца или на неговия съпруг/съпруга, несключили брак, когато сериозни здравословни причини налагат полагането на лични грижи за тях или поради такива причини са обективно неспособни да осигуряват собствената си издръжка.

(5) (Нова - ДВ, бр. 9 от 2011 г.) Когато чужденецът вече има съпруг/съпруга, живеещ с него на територията на Република България, не се разрешава събирането на семейството с друг съпруг/съпруга.

(6) (Предишна ал. 2 - ДВ, бр. 9 от 2011 г., изм. - ДВ, бр. 23 от 2013 г., доп. - ДВ, бр. 34 от 2019 г.) Членове на семейството на български гражданин по смисъла на този закон са лицата, които живеят с него в едно домакинство и са:

1. съпруг;

2. низходящи, включително когато са низходящи само на лицето по т. 1, които не са навършили двадесет и една години и не са сключили брак;

3. низходящи, включително когато са низходящи само на лицето по т. 1, които са навършили двадесет и една години, но нямат собствени доходи поради това, че не са в състояние да осигуряват сами издръжката си или сериозни здравословни причини налагат българският гражданин да полага лично грижи за тях;

4. (изм. - ДВ, бр. 9 от 2011 г., изм. - ДВ, бр. 34 от 2019 г.) възходящи на българския гражданин или на лицето по т. 1;

5. (изм. - ДВ, бр. 23 от 2013 г.) други членове на неговото домакинство, които са били изцяло на негова издръжка в държавата по произхода им или в държавата на обичайното им пребиваване или сериозни здравословни причини налагат българският гражданин да полага лично грижи за тях.

Чл. 3. (1) Чужденците в Република България имат всички права и задължения според българските закони и ратифицираните международни договори, по които Република България е страна, с изключение на тези, за които се изисква българско гражданство.

(2) (Изм. - ДВ, бр. 29 от 2007 г.) По отношение на чужденци, които са акредитирани като членове на чуждестранни дипломатически и консулски представителства, както и на представителства на международни организации в Република България, които се ползват с имунитет и привилегии, се прилагат общоприетите норми на международното дипломатическо и консулско право и международните договори, по които Република България е страна.

 

 ***

Край.




Гласувай:
8



1. emelika - Поздравления за постинга!
22.06.2022 13:08
Да си припомним какъв е истинският българин, от корена си сила черпил и да го устояваме, както са го правили предците ни - с достойнство, непоколебимост и смелост.
цитирай
2. barin - Здравей. От написаното става ясно, ...
22.06.2022 13:59
Здравей. От написаното става ясно, че не одобряваш Украйна и антибългарските настроения. Не трябва да омекваме под натиска за Северна Македония. България трябва да си гледа собствените интереси. Понякога те може да съвпадат с тези на някоя държава, но не винаги. Може да симпатизираме на бежанците, но не и на мъже украинци по-малки от 60 г., но на официалните места трябва да има само следните знамена: националното бъ;гарско, на общината, на НАТО и Европейския съюз( като членки в организациите, но не навсякъде, а само на определени места.
Поздрави!
цитирай
3. panazea - Поздравления !
22.06.2022 16:48
Соросоидите си ги знаем!
цитирай
4. leonleonovpom2 - Здравей!
22.06.2022 19:00
Поздравления за Българската позиция!
Трябва да се гордеем ,че сме родени от майка Българка и ,че сме Българи
Чужденците у нас може да са само възпитани гости
Нашите проблеми са наши и те нямат работа в тяхното решаване
А при решаването им на първо място трябва да бъдат интересите на България и на Българите Другите- след като се решат нашите проблеми! И според възможностите ни!

Хубава вечер!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vitalian4v
Категория: Политика
Прочетен: 353933
Постинги: 110
Коментари: 368
Гласове: 3284
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031