Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2019 01:08 - Нещо Ново: Борба с колониализмът
Автор: vitalian4v Категория: Политика   
Прочетен: 3323 Коментари: 11 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Здравейте,в последните си публикации смених типичната за моят блог историческа тема и се заех да информирам,доколкото ми е възможно хората за ситуацията в която се намира България десетилетия наред и защо това е така,как се случва и кой го прави.

Разбира се,това е нелесна задача,която има много променливи,дълбочина на нещата и доста често цензура от страна на психо-десният сектор(менте десният) и нео-либерастващите кръвопийци.

България е деиндустриализирана,обезлюдена,а населението облъчвано и оскотявано - не всеки ден – всяка минута!
Страната ни не може и не й е позволено никакво производство,важни проекти бяха спрени(примерът Южен Поток),а и отскоро дори животновъдството бе атакувано жестоко с лъжлива информация за чума,целяща унищожение на последният оцелял фермер в страната с цел тотално обезчовечаване,обезлюдяване и обезнадеждяване на народа!

Но замислете се,не е ли така редно да се постъпва с една колония?
-Ето,в Британската империя на колониите е било забранено производство,а само добив на суровини,които да бъдат давани на безценица на метрополията,която върши производството и продава на високи цени…а и това е и сега-англо-саксонците може да са всичко,но те са и хитри,хора с опит в това как да експлоатират другите народи и държави за собствена сметка,манипулирайки,че това е пътят към успеха,а в същото време недопускайки това да се случи при тях в метрополията.

За да разберем как да се преборим с колониализмът,който е добре поддържана методика,трябва да знаем методите му и кой стои зад това,защо го върши,каква е ползата му от това и има ли средства (и с какви средства) за това.

Първо – средства,причина и го върши е западния олигархичен елит резидиращ в Лондон и Вашингтон,но главно там зад океана.

Как го вършат?
-За това има много примери,като например разпада на СССР бе система от вътрешно предателство манипулирано от задкулисният колониален елит.
Това е очевидно – в България 99% (с малки изключения) от политическото съсловие не е управляващо както много хора се бъркат или ги бъркат ;) ,а са управляваНИ „управляващи”,тоест местни надзиратели и предатели на народа си за сметка на колониалното благоденствие.
Решенията истински се вземат в едни специфични посолства в столицата,дирижирани от нео-либерастващия елит зад океана.

Ако се борим срещу правителството е сякаш…нека дам пример – представете си едно куче,което го бият и то глупавото,вместо да се ядосва и нападне човекът,държащ прътът,взел решението да го бие,то се хвърля на прътът,което няма смисъл-защото дори и да му направи нещо (на пръчката),то човекът искащ да го бие ще вземе друга.

Истината е,че трябва да се борим задружно за суверинитетът на България!

Духовността също бе заменена от безморални,педерастващи и всякакви нео-либерастващи дивотии (пълна свободия – liberty – криворазбраната свобода).

Както и разбира се ред други неща(които ще се опитам да поясня,ако не в днешната публикация,то в следващите си трудове,които ще публикувам тук).

За да се започне победоносна борба срещу колониализмът на първо място се иска просвета,хората трябва да се ограмотят и просветят – както апостолите на Априлското въстание ,да имаме ясна цел,с ясна тактика за постигането на целта.

Трябва да знаем кой и какво е на наша страна!

Най-просто казано и най-обобщено (защото за сега няма да се впускаме в пълни дълбочини на тези неща,а друг път) казано,борбата ,изходът от това положение е входът на този планиран хаос,в който се намираме.

Щом индустрията е унищожена,то трябва да се индустриализираме и така нататък.

Но за да е успешна борбата,ние трябва да се информираме,да разберем как стоят нещата и да спрем да се излагаме на вредното оскотяващо влияние на казионните СМРАД (средства за масова реклама,агитация и дезинформация),тоест т.н. „национални телевизии”,трябва да се затвърдим в тези си гледни точки,най-вече да се обърнем към Бог,защото без Господа Бога нищо не става И чак тогава – да се заемем с просвещението на другата част от народа ни.
За да бъде успешно такова начинание е научно,изследователски доказано,че е нужно от 1-3% от населението,които са родени лидери,които имат силата,волята и вярата в успеха и в родината,които са готови да просветят другите,които да се присъединят към тях и да се надигнат,дори мирно…въпросът е
колонизаторът да бъде отказан и да търпи загуби от присъствието си и държанието на страната като колония.

Пример ако желаете – ще Ви дам два-единият далечен и едва ли познат от доста хора,а другият – наш,от нашата история  и недалеч в историческа перспектива.

Така,примерът на Махатма Ганди,който без насилие ,без оръжие успява с помощта на своите сънародници (макар че Индия е съставена от много народи,религии и езици) то именно с тези си сънародници успява да принуди английският колонизатор да си вземе багажът и да напусне Индия.

Просто и обобщено казано,той казва така „Индийци,англичаните са тук само за своя полза,ограбват ни”…той призовава да се нарушава колониалният закон,с което става ясно,че щом даден закон се не спазва,то той е безсмислен и започват да жънат победи.
Грубо казано,а и всъщност най-точно казано – НОД (народно освободително движение) на Махатма Ганди саботира колониалният режим
в Индия,с което принуждава колонизаторът да се изтегли оттам и Индия да получи независимост.

Това е постигнато без насилие от страна на индийците,само със саботаж на колонизатора(това е и един от главните методи).

Другия пример е от нашата история – конкретно ще дам за пример Апостола на свободата – Васил Иванов Кунчев – Левски!

Какво прави той!?

Ако до преди,то нашите хайдути-наистина достойни герои на своят народ,но без главния поглед като цел – освобождение на България,а само с хайдутлук,то Левски проумява,че е нужно първо просвещение,задаване на главната цел,съставяне на списък от цели със тактики за постигане то успява.

Вярно е,че Априлското въстание е потушено и то със крайни зверства и страшни неща,но постига една от целите си – българския народ да покаже страданието си,да докаже че е достоен за свободата си,така щото да бъде забелязан и това води до Руско-турската освободителна война (1877-1878г.) с главна цел на руския цар – освобождение на България!

Виждайки два различни примера от различни времеви периоди и обстоятелства на нас ни става ясно,че имат нещо сродно,а именно осъзнатостта на ситуацията и знаейки целта са стигнали до заключението,че битката не започва с оръжие в ръка,а със запалването на светлината на просвещението,тъй щото народа да знае,да е просветен,а оттам нататък той ще знае какво и как да направи за да постигне целта си!

За това ние първо,най-важното и в същото време основното в борбата със робството,със колониализмът трябва да се просветим,да просветим останалите,за да са знаещи,да бъдат човеци,богоподобни,такива каквито Бог ни създаде,по Свой образ, а не човекоподобни скотове,които хабят най-ценния си дар – животът в ядене и изхвърляне на старото ядене - да не бъдат робове,а човеци!

Борбата е нелесна,а и за да победиш колониалната система,да биеш системата ти трябват системни подходи,трябва да се стигне в системата,да се заемат ръководни постове на ключови места,но за да се стигне там,за да се върне суверинитетът,то трябва просвещение,трябва да се бойкотира,саботира колонизатора,да се помага на брата,да се помага на сънародника,да се ползва българското,а не чуждия монопол!

Не е лесно да се опише накратко,камо ли да се разбере…но има ли желание,то ще има и начин!

Казано с най-прости общочовешки думи то ние трябва да спрем да финансираме колонизаторът,или по-точно неговите представители на най-дребно ниво,на битово ниво (поне като за начало),тоест да купуваме от българските производители,а не от големите чужди вериги,чиито имена нямам намерение да споменавам!

Разбира се това не е крайното решение,а началното,трябва да подкрепяме малкото останало българско производство,да подкрепяме всичко наше и да разпространяваме истината колкото се може повече!

Успеем ли да пробудим повече маси от народа български,то ще успеем да направим и следващата крачка,а именно – голямо представителство на анти-колониалното движение в парламентът (макар и в момента да има,но няма да агитирам никого,Вие сами се информирайте…това е идеята-някой да Ви покаже истината,а Вие сами да стигнете до всяка нейна крайност).

С всичко казано до тук мисля да приключим за днес,макар и да не е всичко което може да бъде казано по темата и разбира се ще има и още много по тази тема,но призовавам читателите да търсят сами,а и да се информират от други будни хора,които много по-подробно и компетентно биха описали ситуацията на родината ни отколкото тук би могло да бъде представено.

Благодаря за вниманието и лека вечер!

***Въоръжавайте се с търпение,вяра,сила,воля и най-вече със знание! Следвайте интересът народен и бъдете консервативни във всяко отношение,пазете умовете,душите и семействата си(най-вече децата си,които са под огромна атака от либерастващите зверове)!***

А сега с тази снимка искам да Ви окуража,защото точно това би могло да обезокуражи много...но това е и целта им(на СМРАДовете)...но знайте,така правят винаги и то от отчаяние!

С Нами Богъ!
image




Гласувай:
5



1. krumbelosvet - Ето
07.02.2019 18:44
За 17 часа, 31 прочита имате. Я стигнат сто, я не. Унищожителите владеят медиите и нета, и блог.бг в т.ч. И УМЕЯТ ДА УПРАВЛЯВАТ не само чрез информацията, но и чрез ПАРИТЕ които си произвеждат с печатене и БЕЗ печатане. И имат най-бюджетната армия в света, голяма колкото всички останали заедно...
Ганди нямаше да победи без СССР, а делото на Левски беше обречено без Русия (вижте кюрдите)...
Нас ни УНИЩОЖАВАТ, и имат науката, технологиите и силата да парират всеки опит за спасение.
СПАСЕНИЕТО ни отиде в областта на гениалността, чудесата и Божията намеса. Която ни е обещана твърде УСЛОВНО, и май НЕ НА ТОЯ СВЯТ.
Не споменавам Русия, защото и нея един Господ може да спаси. С нами Бог!
цитирай
2. vitalian4v - Привет!
07.02.2019 20:40
krumbelosvet написа:
За 17 часа, 31 прочита имате. Я стигнат сто, я не. Унищожителите владеят медиите и нета, и блог.бг в т.ч. И УМЕЯТ ДА УПРАВЛЯВАТ не само чрез информацията, но и чрез ПАРИТЕ които си произвеждат с печатене и БЕЗ печатане. И имат най-бюджетната армия в света, голяма колкото всички останали заедно...
Ганди нямаше да победи без СССР, а делото на Левски беше обречено без Русия (вижте кюрдите)...
Нас ни УНИЩОЖАВАТ, и имат науката, технологиите и силата да парират всеки опит за спасение.
СПАСЕНИЕТО ни отиде в областта на гениалността, чудесата и Божията намеса. Която ни е обещана твърде УСЛОВНО, и май НЕ НА ТОЯ СВЯТ.
Не споменавам Русия, защото и нея един Господ може да спаси. С нами Бог!


Привет!
Да,абсолютно съм съгласен с Вас,така е и съм напълно наясно с тези факти...за жалост нещата стоят така,че борбата е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО трудна,но не и невъзможна!
Колкото до броят на прочитанията пак сте прав,но мен ме интересува да стигне до някого,дори един човек да е,но да е човек родолюбец,който да се информира,да говори с близки и приятели и ако му е възможно и той да просвети останалите...важно е качеството...макар че количеството в тази ни борба е от изключително значение.
Благодаря!
цитирай
3. eva666 - това..звучи...нездраво, изв.....
07.02.2019 23:49
,трябва да се затвърдим в тези си гледни точки,най-вече да се обърнем към Бог,защото без Господа Бога нищо не става И чак тогава – да се заемем с просвещението на другата част от народа ни./

НЕ е възможно, да бъде спряна Лавината на..СМРАД + Банките..
по-скоро Земята ще направи..салто мОртале..
поздрави за материала..
цитирай
4. vitalian4v - Здравейте!
08.02.2019 17:52
eva666 написа:
,трябва да се затвърдим в тези си гледни точки,най-вече да се обърнем към Бог,защото без Господа Бога нищо не става И чак тогава – да се заемем с просвещението на другата част от народа ни./

НЕ е възможно, да бъде спряна Лавината на..СМРАД + Банките..
по-скоро Земята ще направи..салто мОртале..
поздрави за материала..


Първо - Благодаря Ви много!
Второ - разбира се-борбата никак не е лесна...но не бива да се отказваме,дори и да се борим само за себе си - така се започва!
Поздрави и лек ден!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vitalian4v
Категория: Политика
Прочетен: 358789
Постинги: 110
Коментари: 368
Гласове: 3284
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930