Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2016 18:06 - Българският "шовинизъм" или как ни затриват.
Автор: vitalian4v Категория: Политика   
Прочетен: 2513 Коментари: 4 Гласове:
11

Последна промяна: 27.01.2016 18:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Здравейте,от дълго време не съм писал,а и този път темата ще е по-различна,имайки предвид събитията в страната.
Като начало ще трябва да споменем как един народ(нашият) е заробван и затриван главно от антинародният 9-септемврийски преврат насам.
Един народ може и за известно време да бъде сломен,но не и завинаги,ето и примерът - 5 века турско робство не са успели да ни затрият като народ,макар и големи части от нас да не са вече част от нас,сме успели да се запазим и да се борим за свободата си.
Защо ли?!
Защото споменът за предците и величието на старото българско царство е вдъхвало сили на националистите,благодарение на които ние сега сме свободни!
Сега нека видим какво се случи с нашите братя македонци след като комунистите им затриха и промениха историята - те вече са един друг народ,не знаят кои са,объркани са и при тях цари пълен хаос и анархия - последиците от променената история.

Има една мисъл,че ако на един народ отнемеш историята,той става тълпа,а следващото поколение вече се управлява като стадо(за тези които не знаят това го казва Гьобелс).
Ето защо и нас през комунизмът ни учеха,че сме една жалка тълпа тюрки и т.н.а ако някой кажеше противното(впрочем така е и днес) са били обявявани за "шовинисти,фашисти" и т.н.
А в какво се изразява българският шовинизъм?!
Ако всеки,който се е бил на фронта за националното обединение на родината,а и всеки който е публикувал трудове доказващи българщината на всичко за което се бием са обявявани за шовинисти,то тогава това ще да означава,че ние сме най-шовинистичната страна в целия свят!
Сега обратно на въпроста,а именно в какво за Бога се изразява и какво е туй животно български "шовинизъм"?!
Ами просто забележете,че всеки наш съсед,който твърди че сме шовинисти има една огромна територия населена само и единствено с БЪЛГАРИ!
Също така всички тея страни винаги са водили една шовинистична политика,та излиза тъй:крадеца вика дръжте крадеца!
Българският "шовинизъм" е исторически обоснован,дори с лъжите за 681 година ние сме контролирали териториите на не само съседните нам страни,а и на много други на запад и изток.
А като се върнем още по-назад в миналото ние виждаме,че наши преселници има на много повече места в Европа!
Тъй че за разлика от истинските шовинисти като Сърби,Румънци,Турци,"великомакедонци",ооо и най-вече гърци,които нямат историческо и етническо право да завземат наши земи,ние имаме всички фактори да искаме от тях земи,населени само и единствено с българи!
Ако си мислите,че вече хората там са с промито самосъзнание се лъжете,ама наистина много се лъжете.
Преди години(мисля че бяха 3-4)една моя позната пътува до Берлин с кола(все още обича пътуването на далечни дистинации с кола :) :) ) когато минавали през Сърбия,тя ми разказа,че от границата с България до "самия Белград"(както ми го каза) хората говорят български,от Белград нататък вече започнал сръбският,това ме наведе на интересни мисли...както и да е,сега важното е,че до ден днешен там има българи с българско самосъзнание и език.
Разбира се аз не вярвам някой да разкаже нещо такова по анти-националните дезинформиращи медии нещо такова.
И тъй като след антинародният и античовешки комунистически преврат се засили заличаването на историята ни,нашият народ(или голяма част от него)започна да мисли,че не сме справедливи обитатели на тая земя,щото ний сме дошли от някоя си незнайна и забравена от Бога земна точка,а тука имало славяни откак свят светува.
Ами днес след идването на някаква си мнима демокрация(защото това меко казано няма нищо общо с демокрацията)е по-различно?!
НЕ!
Дори по-зле(не искам да правя реклами,но за да знаете причината за омразата към нас може да прочетете-Геноцидът и холокостът над българите),та има една статистика,през турското РОБСТВО(не нещо друго,а РОБСТВО,РОБСТВО),са избити стотици хиляди българи,може би и милион,а за еничари са взети - МИЛИОНИ(дори съм срещал цифрата 80,000,000
) ,при комунизмът са избити около 300,000 българи(силно занижена цифра),като са репресирани още хиляди,а сега през демокрацията или както по-правилно доста хора се произнасят - ДЕМОНокрация са оставени да умрат от мизерия,студ,болести,глад,жертви на цигански мародерски банди - около 1 милион души,като малко над 2 милиона са напуснали(бежанци от гореспоменатите злини)страната,останалата част от населението е репресирана,макар и сега по "тихия метод",или просто казано "само да направиш нещо"!

Аз съм се чудил защо голяма част от българите са в душевен сън и не се надигнат да докажат,че са истински наследници на онези българи,които сразяваха румънци и руси,турци и гърци,съглашенци и всякакви други врагове на отечеството,и стигнах до убеждението(което слава Богу се споделя от хиляди други),че на народа му е нужно пробуждане,просвещение,знание,защото
знанието е половината победа !
Като начало трябва да се започне с историята,да накараме народа да се гордее!
Аз говоря с хора,срещам и изследователи и размишлявам с тях,пиша тук "чат-пат" за да пробудя интерес от ваша страна,за да започнете сами да търсите истината,а аз само да съм бил някой който да Ви покаже пътят...разбира се с Божия помощ!
Просперитетът на един народ  първо се започва от просвещението,после народът вижда какво трябва да направи и го прави,в чест на предците и в името на поколенията!
Ще се радвам ако някои от Вас просто изявят желание да покажат на повече хора истината за да се събуди народът и да се освободи от новото банково-икономическо-колониално робство.
Сега също както преди ни променят историята и премахват Ботев,Левски,Вазов,История Славянобългарска и др. от учебниците в момент в който се гради съзнанието на децата, и именно сега трябва повече хора да се пробуждат.

Най-опасно за властта е просветеният народ!

Това беше всичко за сега,благодаря за вниманието и лека вечер!
Бог да пази България!
АМИН!





Гласувай:
11



1. kuschel - Глупак.
27.01.2016 18:34
Глупак.
цитирай
2. vitalian4v - kuschel
27.01.2016 18:43
Наричайте ме както си искате,но това е истината...

цитирай
3. freeoldmen - 80,000,000
27.01.2016 21:28
Готов си да ти продадат "Голдън гейт".

цитирай
4. shtaparov - Чудесна статия- браво, продължавай ...
28.01.2016 17:32
Чудесна статия- браво,продължавай така!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vitalian4v
Категория: Политика
Прочетен: 358785
Постинги: 110
Коментари: 368
Гласове: 3284
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930