Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2015 13:30 - Кой и защо скри истината за дедите ни?
Автор: vitalian4v Категория: История   
Прочетен: 2895 Коментари: 4 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Здравейте,вероятно много от Вас са чували аз автохтонната теория за произхода на народа ни,но едва ли някой,който не е разглеждал темата може да отговори,кой и защо изкривява истината и я завира в миша дупка,с надеждата тя да не излезе никога на бял свят,сега с Вас ще видим кой и защо го е направил на времето и кой и защо го е правил в миналия век,така ще разберем защо днес положението е такова.
През XIX век в Османската Империя или по-точно европейската й част се случва нещо - българите готвят бунт,работите на Георги Раковски за произхода ни,и изобщо българското възраждане са главните причини виенската историческа школа и впоследствие руската,да създадат един мит,за едни пришълци и славянизиране,за да скършат нашето възраждане.Като по-интересното тук за мен е,че ние сме обявени все за някакви си тюрки,а по това време в Османската Империя се води силна пропаганда за изкарване на мултинационалната империя тюркска по произход,което тук мен ме води на мисълта,именно че това е било план,дори и да се стигне до освобождение,по-късно ние да бъдем ПРИСЪЕДИНЕНИ към вече тюркосаната империя.
Нека започнем с личностите,отговорни за лъжите,които ни се пробутват -
Патрона на научната антибългаристика - Шльоцер,на него се дължи идиотската и шизофренната дефиниция "псевдобългари" и "българи",като той казва следното : "Днешните българи СА БЕЗ СЪМНЕНИЕ СЛАВЯНИ, но старите, които дойдоха от Волга (?), без съмнение НЕ СА СЛАВЯНИ, а твърде вероятно турски народ.”
Немско-руският историк А. Шльоцер (18 в.) е титулован за "баща на източноевропеистиката".
(Първи,който слага етикет "ЛЪЖА" на новосъздадената "теория" за тюркския ни произход е Георги Раковски,който я отрича с присмех и на всичкото отгоре посочва защо не е така,и посочва някои източници за противното.)
След Освобождението Българската историческа наука и Българската археология се създават и управляват половин столетие от австроунгарци и руснаци. Българите, които са допуснати да се занимават с история са или виенски или руски възпитаници.
Митовете и заблудите,които след време се превръщат в наша официална история водят своето начало от Август Людвиг Шльоцеркойто в своята история от 1771 г. пише, че българите сме турци, дошли на Балканите от поречието на Волга. Това е един от най-старите известни автори, защитаващи такава теза. В българските научни среди митът се налага от Константин Йосиф Иречек (племенник на Павел Йосиф Шафарик) с дейното участие на Васил Златарски.
Чужди учени разработват мита, който с помощта на наши "историци" се налага като история на България. За доказването на тази теория се правят куп фалшификации - както изкривявания на преводи от латински и гръцки исторически извори, така и игнориране на извори, които противоречат на тази теория.(В това може да се убедите,ако прочетете трудове на Ганчо Ценов,който си прави труда да посочва източници,или просто погледнете самите източници,а после писанията на В.Златарски)
От Освобождението до днес официалната българска историография върви по пътя на своя на основател Васил Златарски, наричан "Баща на българската история".
Школата,която В.Златарски по-късно ще поеме е създадена от унгарският евреин - Павел Йосиф Шафарик,последван от внука си - Константин Йосиф Иречек - чешки евреин, внук на Шафарик, министър на просвещението в България.
Тюрко-славянската версия за българската история е обобщена от чешкия евреин Константин Иречек на 26 годишна възраст, на базата на мнения на късни западни и руски учени.
Колкото до "подвизите" на Златарската школа,мога да кажа само,че явно са постигнали целта си - българите са изкарани тюрки или все мръсни азиатски диваци,

Върхово постижение:

РАЗКЪСВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В НЬОЙ И КАРТИТЕ НА ЗЛАТАРСКИ

Школата участва фатално (макар и задочно) в разкъсването на България и разпъването на българския народ в Ньой. Васил Златарски и учениците му, които оглавяват научните учреждения в България дават в ръцете (не лично, разбира се) на дипломатите на Великите сили и Гърция карти, според които Тракия и Македония не са български земи.
С тях в Ньой формално се оправдава разкъсването на България и хвърлянето на стотици хиляди българи под робство.
Някои може да възразят,че враговете ни не ги е било еня за справедливост,да това е не на 100% ,а на 1000% така,но за замазване на ситуацията пред страничния зрител златарската школа е ползвана именно така - "ами вижте,именно вашите учени казват,че там няма ваши хора!",и това дава положителни резултати за враговете ни,както и вероятно за джобът на Златарски.

Обаче на лъжата краката са къси,и именно тогава се намира един човек,който да разобличи лъжците и техните злодеяния,а именно - Проф,Ганчо Ценов,той е бил доктор в Берлинският университет,и е изучавал изворите в оригинал,пазени в секретния архив на Ватикана,до който се стига само с много пари,които явно за късмет на Ценов,съпругата му е имала.
Именно той печели съдебни дела,на идейна основа срещу Васил Златарски и компания.

"За да преподава своите лъжовни схващания, че Тракия и Македония не са български земи, схващания, които се оказаха катастрофални за съдбата на българския народ при определяне границите на неговата държава в Neulli (Ньой), Златарски е получил от държавата заплата около седем милиона лева."
"Материали от съдебното дело на д-р Ганчо Ценов"

"Масонът Васил Златарски: “заслуга” на мастития професор е, че докато българските войници с жертви и лишения защитаваха целостта на Отечеството през Първата световна война, в удобната си канцелария той изготви една карта на Второто българско царство, от която бяха изключени българските земи в Беломорска Тракия. Възползувайки се от това, около подписването на Ньойския договор гръцкият пълномощен министър Венизелос представи тази карта, за да оправдае териториалните претенции на Гърция към България."
(Шегор Расате)

С вас днес разгледахме,кои са виновниците за лъжите,учени от нас и кои са едни от първите,които застават на страната на истината и отечеството.

Благодаря Ви за вниманието.

 

 

 






Тагове:   Виена,   Русия,   история,   Раковски,   Ценов,


Гласувай:
9



Следващ постинг

1. aboychev - СЪС КАКВО
08.07.2015 07:26
ДНЕШНАТА Б А Н
Е ПО РАЗЛИЧНА
ТЕ ПРОДЪЛЖАВА СЪЩАТА АНТИБЪЛГАРСКА
СкЛАВиЯНСКА "ИСТРИОГРАФИЯ"
цитирай
2. vitalian4v - историци
08.07.2015 10:20
За наше щастие се намират хора като проф.Асен Чилингиров,Александър Мошев и още други,които да потърсят истината.
Колкото до БАН,там няма какво да приказваме - трагедия.
цитирай
3. shtaparov - А днешните последователи на Зла...
08.07.2015 18:05
А днешните последователи на Златарски- разни бивши Президенти и Овчари активно пригласят на чуждестранните мошеници,за да им дават все нови и нови козове срещу България!
цитирай
4. shtaparov - (СЪС КАКВО) ДНЕШНАТА Б А Н Е ПО РАЗ...
08.07.2015 18:09
aboychev написа:
(СЪС КАКВО) ДНЕШНАТА Б А Н Е ПО РАЗЛИЧНА
ТЕ ПРОДЪЛЖАВА СЪЩАТА АНТИБЪЛГАРСКА СкЛАВиЯНСКА "ИСТРИОГРАФИЯ"

За голям ужас на измамниците,които от 60 години са окупирали големите постове в БАН ние вече разполагаме с факсимилета от исторически изворни документи,че древните "славяни" са вид "пра"-българи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vitalian4v
Категория: Политика
Прочетен: 358867
Постинги: 110
Коментари: 369
Гласове: 3284
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930